Udlejning sommerhus pool strand feriehus sommerhusudlejning privat
Sandtoftevej 35
6857 Blåvand
Denmark

Klik - her - for at se et større kort.


Forkæl dig selv med det ypperste indenfor ferie i sommerhus

Udlejning sommerhusEt topmoderne og gennemført, stråtækt sommerhus i Blåvand med smarte detaljer. Sommerhusets store poolafdeling byder på wellness for såvel store som små. Hele to aktivitetsrum, det ene med fodboldspil og bordtennis og det andet med el-dart og billardbord og en lille bar med køleskab, og såvel skandinaviske som tyske TV-kanaler sørger for god underholdning.
Ni gode værelser, alle med dobbeltsenge, samt to hemse giver plads til max. 22 personer. Den ene hems er beregnet til overnatning, den anden kan børnene benytte som legerum.

Køkkenet er yderst veludstyret med bl.a. 2 komfurer og 2 opvaskemaskiner. Et godt indeklima sikres ved, at der kun er træ- og klinkegulve samt et moderne ventilationsanlæg i huset.

Til huset hører en stor delvis overdækket terrasse.

Obligatorisk rengøring kr 1950, depositum kr 4000, afregning for forbrug bliver afregnet med viseværten som også tager imod jer ved ankomst.

Tilbud lige nu

Weekend/miniferier:

Uge 22 og 23 ledig skriv for pris

Forbrug ligger på 350-650kr/døgn afhængig af årstiden
rengøring 1950kr

Book online
Det er nu muligt at booke dit luksussommerhus online lige er på siden. Klik i menuen ude til venstre for at se hvornår huset er ledigt og evt. lave en bookning
Udlejning til firmaer.

Kursus-jubilæum-fødselsdag-udflugt-reception.
Ring eller send en forespørgsel med oplysninger om arrangementet så vil vi seriøst se på om vi kan hjælpe jer

Weekend udlejning / miniferie

Det er muligt at leje sommerhuset i weekends i lavsæssonen ( dele af november, december, januar og dele af februar ). Ring eller skriv og få et tilbud gerne med oplysninger om hvor mange dage. Evt fra torsdag eftermiddag og/eller til mandag formiddag. Rengøring er altid obligatorisk.
Forbrug afhænger af antal personer, antal dage og hvor meget aktiviteterne bliver brugt.